Despre noi

2023+

data deschidere
// Despre noi

EDG Auto Service.

Toate serviciile prestate de service-ul nostru sunt analizate si controlate tehnic de inspectorii tehnici autorizati RAR.

Service Auto EDG ofera servicii complete de intretinere si reparatii auto, incluzand ITP, geometrie roti, electrica auto si mecanica. Echipa noastra de profesionisti cu experienta utilizeaza echipamente de ultima generatie si piese auto de calitate pentru a oferi solutii rapide si eficiente pentru problemele tale auto. Ne angajam sa asiguram siguranta si performanta masinii tale prin servicii de inalta calitate si un standard ridicat de servicii clientilor nostri.

24/7 Disponibilitate pentru programari online

// experienta

Iti suntem alaturi.

Echipa dinamica cu experienta vasta in domeniul mecanicii auto si al problemelor electrice.

Sustinem mediul

100%

Oferim garantie lucrarilor

100%

Digitalizare

80%

EDG Service Auto este un service auto care ofera o gama larga de servicii pentru autovehicule. In plus fata de oferirea de servicii de calitate si garantate, EDG Auto se angajeaza sa protejeze mediul inconjurator prin utilizarea unor tehnologii si metode prietenoase cu mediul.

Un exemplu al acestor masuri este instalarea de panouri solare pe acoperisul cladirii EDG Auto. Aceste panouri solare genereaza energie electrica curata, reducand astfel impactul asupra mediului inconjurator si reducand costurile de energie ale companiei.

EDG Auto se angajeaza sa mentina o curatenie excelenta in incinta sa si in jurul acesteia. Prin reciclarea si gestionarea adecvata a deseurilor, EDG Auto minimizeaza impactul negativ asupra mediului inconjurator.

In ceea ce priveste calitatea serviciilor oferite, EDG Auto foloseste echipamente si tehnologii de ultima generatie si are o echipa de profesionisti bine pregatita si cu experienta. De asemenea, EDG Auto ofera garantie pentru serviciile efectuate si piesele utilizate.

In concluzie, EDG Auto este un service auto care isi indeplineste responsabilitatile de afaceri si protejeaza mediul inconjurator prin utilizarea unor tehnologii si metode prietenoase cu mediul, oferind totodata servicii de calitate si garantate pentru autovehicule.